Vappuviikolla sain tietää, että pääsin Vihreiden eduskuntavaaliehdokkaaksi Uudellamaalla ja nyt projekti on lähtenyt käyntiin kun ensimmäinen suunnittelusessio on pidetty. Kyseessä on kyllä todella mielenkiintoinen ja haastava projekti! Yksi suurimmista mietinnän aiheista on raha. Nuorena opiskelijana minulla ei itselläni ole paljoakaan rahaa, jota voisin kampanjaan laittaa, joten rahaa tulisi saada jostain muualta. Mutta mistä?

Projekti on muutoinkin haastava, sillä itselläni on paljon opittavaa valtakunnan politiikan asioista. Kampanjaan tarvitaan myös mukaan monia ihmisiä tekemään vapaaehtoistyötä, sillä tekemistä riittää paljon kuin vain jaksaa tehdä. Kavereiden ja tuttujen rekrytointi onkin käynnissä, mutta myös uudet tuttavuudet ovat tervetulleita osallistumaan projektiin! Voit liittyä ”Satu Raudasojan vaalikampanjassa mukana” – ryhmään Facebookissa, jos haluat tietoa tulevista avoimista suunnittelusessioista ja muista vaalitapahtumista.