kuva_nytliite.jpg
Rugbyn kesäkausi lähti hyvin liikkeelle, kun joukkueemme Warriors Rugby Club voitti molemmat järjestetyt naisten 7-rugbyturnaukset touko-kesäkuussa. tse pääsin tekemään useamman tryn eli maalin. Ensimmäiset 15-rugbypelit ovat tulossa lauantaina 17.7. Tampereella ja sunnuntaina 18.7. Myllypurossa. Pelejä saa tulla katsomaan ihan vapaasti – näin pienessä lajissa ei paljoa pääsymaksuja kysellä. Joukkueemme pääsi myös poseeraamaan 18.6. ilmestyneeseen NYT-liitteeseen Mitä nyt-palstalle, jossa kerrottiin Midnight rugby -turnauksesta. Itsekin olen kuvassa kasan toiseksi alimpana – ihan helposti ei välttämättä sieltä minua tunnista.

Helsingin Vihreät järjestivät Vihreät kesäolympialaiset juuri ennen juhannusta, torstaina 24.6. Osallistuin kyseisessä tapahtumassa 60 metrin juoksuun, pituushyppyyn ja kuulantyöntöön. Lähinnä tavoitteeni oli saada jonkinlainen aika 60 metrin juoksusta ihan vain itselleni tietoon, jotta omaa juoksua pystyisi kehittämään. Käsivaralla otettu aikani oli 9.11s, jolla olin paras osallistuneista naisista! Tosin ajanoton ongelmien takia osa kilpailijoista jäi ilman aikaa, mikä oli harmi.

Pituushypyssä ja kuulantyönnössä olisi tekniikan harjoittelusta ollut apua, mutta toisaalta tapahtumassa tärkeintä oli osallistuminen, eikä vakavamielinen kilpaileminen. Pituushypyssä sijoituin neljänneksi tuloksella 3.64m ja kuulantyönnössä kolmanneksi. Kuulantyönnön tuloksia ei (vieläkään) löydy tapahtuman facebook-sivuilta, joten sen tulosta en tiedä.

Viime viikonloppuna olimme Eukonkannon MM-kisoissa porukalla, josta kaksi kaveriani osallistui kisaan kantajana ja kannettavana. Olisin itsekin osallistunut kilpailuun kantajana (säännöissä sanotaan, että kannettavan tulee olla eukko, mutta kantajasta ei sanota mitään), mutta ongelmana oli se, että olisin kantanut samaa henkilöä kuin kaverini ja olisimme olleet peräkkäin kisassa kun ilmoittauduimme samaan aikaan. Joten enpä sitten päässyt osallistumaan. Harmitti kyllä, koska olisi ollut kiva päästä kokeilemaan miltä eukonkanto tuntuu. Ilmoittautumisia vastaan ottanut henkilö lupasi että ensi vuonna pääsen kyllä osallistumaan, kun ilmoittaudumme etukäteen. Mutta ensi kesästä en vielä tiedä, että pääsenkö kyseisenä viikonloppuna paikalle.

Rugbysta vielä: Suomen naisten 7-rugbyjoukkue suuntaan nyt viikonloppuna Moskovaan Eurocup-kisoihin! Toivottavasti pelit menevät hyvin, energiaa riittää ja mitään vakavia loukkaantumisia ei tule. Tsemppiä ja onnea joukkueen naisille!