Kari Uotila esitti joulukuussa valtuuston kokouksessa valtusutokysymyksen siitä, että kaupungintalo, joka nyt on tyhjillään, saataisiin käyttöön siksi ajaksi, kun se joutuu odottamaan purkamista. Parhaimmassa tapauksessa kaupungintalo olisi tyhjillään noin viisi vuotta, pahimmillaan aika voi venyä kymmeniksi vuosiksi.

Valtuustokysymyksessä Uotila ehdotti, että tehtäisiin selvitys mitä maksaisi kaupungintalon kunnostaminen siten, että se olisi käyttökunnossa. Valtuustokysymykseen saatiin vastaus tämän päivän valtuuston kokouksessa. Vastauksen sisältö oli se, että vuoden 2006 arvion mukaan korjauskustannukset olisivat 14,5 miljoonaa euroa ja indeksitarkastuksen perusteella voisi sanoa, että kustanunkset olisivat 17 miljoonaa.  Tässä vastauksessa ei huomioitu sitä, että nyt kyseessä olisi vain kevyt kunnostus, jotta tilaa voisi käyttää seuraavat 5 vuotta sen sijaan, että talo olisi aivan tyhjillään. Tämän tyyppisen korjauksen kustannukset olisivat todennäköisesti vain kymmennyksen tai pari miljoonaa euroa.

Asia palautettiin ja seuraavassa vastauksessa halutaan kerrottavan, paljonko kevyen kunnostuksen kustannukset olisivat. Toistaiseksi talo seisoo tyhjänä kummitustalona Espoon keskuksessa.Parempi tilanne olisi, jos edes joku taho tilaa käyttäisi.

30.1. Espoon valtuuston kokouksessa myös tarkistettiin Tapiolan urheilupuistoon toteuttavan harjoitusjäähallin takauspäätös ja saatiin vastaus lapsiperheiden köyhyyttä käsittelevään valtuustokysymykseen.